«فریدون» در زمستان ۲۵۸۳ (۱۴۰۳) شماره‌ی نهم خود را آماده‌ی انتشار ساخت. در این شماره محوری‌ترین موضوع در میزگردی جلوه یافت که با حضور «امیریحیی آیت‌اللهی»، «رضا عرب» و «سعید قاسمی‌نژاد» حول بحث پراهمیت وراثت در پادشاهی‌ها برگزار شد. میزگردی که «علیرضا کیانی» نیز به عنوان یکی از دست‌اندرکاران «فریدون» در آن حضور داشت و در آن تلاش شد برای پدافند از وراثت در پادشاهی‌ها، ایده‌های موافق و مخالف به بحث گذاشته شوند و ضمن ارزیابی آن ایده‌ها، از اصل ایده‌ی وراثت، دفاع مستدل و موثق به عمل آید. 

در ادامه چند گفتگو و مقاله به دید مخاطبان ارجمند می‌رسند؛ در یک مقاله، «بهرام راستی»، پیرامون نام «ایران» و پیشینه‌ی تاریخی آن، تلاش می‌کند به داده‌ها و ابعاد مستند نام ایران بپردازد. بهرام راستی که با نام مستعار خود این را نوشته است، در این مقاله نام ایران را در درازای تاریخ بلند کشور مورد مداقه قرار می‌دهد. در گفتگویی دیگر نیز وحید بهمن تلاش کرد در پاسخ به پروپاگاندای جمهوری اسلامی و بخشی دیگر از پنجاه‌وهفتی‌ها، تلاش پادشاهی پهلوی در پدافند از مرزهای ایران را به بحث بگذارد؛ در این گفتگو که از سوی علیرضا کیانی انجام شد، وحید بهمن این تلاش میهن‌پرستانه را در چهارگوشه‌ی کشور و با نگاهی تاریخی مرور کرده و پرده از پروپاگاندای دروغ بر می‌دارد. 

«محسن بنائی» نیز در مقاله‌‌ای که در مرز بین اندیشه سیاسی و تاریخ ایران گام می‌زند، نسبت شاه و شهر را به بحث می‌گذارد و به گفته‌ی خود، پیوند این دو را هم از دیدگاه زبان‌شناسانه و هم در سپهر ایدئولوژی فرمانروائی ایرانی مورد بررسی قرار می‌دهد. از آنجا که «فریدون» تصمیم دارد تا در حد توان و امکان خود روایتی مستند از بزرگان و جان‌باختگان دوران پهلوی نیز بدست دهد، در این شماره «نیما قاسمی» نیز به روایت زندگی زنده‌یاد والاگهر «شهریار شفیق» می‌پردازد. 

در شماره ۹ و در حوزه نقد تاریخ معاصر کشور، «فریدون» تصمیم گرفت از مقاله‌ی نه چندان بلند ولی ارجمند فیلسوف فقید انگلیسی، «راجر اسکروتن»، ترجمه‌ای نو به دست دهد؛ «به یاد ایران». مقاله‌ای که اسکروتن در سال ۱۹۸۴ آن را نوشت و در آن از روشنفکران اروپاییِ حامی «انقلاب» ۵۷ انتقادی سنگین به عمل آورد و آنان را متهم ساخت که دستاوردهای پادشاهی پهلوی را نادیده گرفته بودند. این مقاله را رضا عرب ترجمه کرد. 

«البرز زاهدی» نیز بخش دوم و واپسین مقاله‌ی «آوار پست‌مدرن»  را آماده ساخت که با عنوان «بوبوهای ولایی و جامعه مدنی گلخانه‌ای» در این شماره از «فریدون» منتشر شد. «مهدی امیری» نیز با پذیرش درخواست «فریدون» به توضیح مفهوم «جاه‌طلبی تنبلانه» از اندیشمند برجسته، «نیکولو مکیاوللی» می‌پردازد و آن را در نسبت با وضعیت ایرانِ ذیل سلطه‌ی جمهوری اسلامی مورد تامل قرار می‌دهد.

مسیر پیروزی بر جمهوری اسلامی و فردای پیروزی بر جمهوری اسلامی و چشم‌انداز بازسازی ایران نیز از مسائلی هستند که «فریدون» خود را موظف می‌داند در قالب گفتگو و مقالات تحلیلی به آن‌ها بپردازد. بر این اساس «بورقان نظامی نرج‌آباد»، ابعاد اقتصادی وضعیت کنونی ایران و چشم‌انداز بازسازی آن را دستمایه‌ی تحلیل قرار می‌دهد؛ گفتگویی که از سوی سعید قاسمی‌نژاد برگزار شد و هر دوی آن‌ها در این گفتگو نگاهی به «پروژه شکوفایی ایران» نیز داشتند. «آیدین پناهی» نیز تلاش می‌کند گزارشی از وضعیت کنونی نظام خودروسازی کشور ارائه دهد و راه‌های نجات آن را به دلبستگان نجات ایران عرضه کند. «شاهین نژاد» نیز از جایگاه یک کنشگر باسابقه‌ی سیاسی دیدگاه خود را پیرامون ابعاد پیروزی بر جمهوری اسلامی ارائه می‌دهد.

ما عمیقا سپاسگزار مخاطبانی هستیم که به ویژه در شبکه‌های اجتماعی، «فریدون» را مورد مهرورزی خود قرار می‌دهند. پشتیبانی گرم و بی‌شائبه‌، که در کنار حمایت تمام‌قد و صادقانه‌ی سازمان «نوفدی»، موجب تداوم انتشار «فریدون» شده است. امیدواریم با حفظ راستی، کیفیت و ژرفای محتوای ارائه‌شده، «فریدون» شایسته‌ی این اعتماد ارزشمند باشد و در سایه‌ی حضور متخصصان میهن‌پرست، راهی راست و درست برای آینده‌ی کشور ترسیم سازد. حسن نظر میهن‌پرستان مایه‌ی خشنودی و دلگرمی است.